Ενα forum που ασχολειται με τα δρόμενα της Ελληνικής inline skating σκηνής
Δεν είστε συνδεδεμένος.
geiaaa.katarxas ithela na pw ena bravo se opoin eixe tin idea na ginei kati tetoio.einai wraio na vlepeis oti i fasi stin ellada megalonei kai exelisete.
tora na kanw mia enimerwsi gia ta pragmata stin larisa.to skatepark tis larisas einai etimo exei anixei kai sas perimenei.prin liges meres bikane kai oi provoleis kai etoimazoume kai kapoia extra pragmata opos dio rails ena railbox kai kapoies gwnies.parte mia geusi.

sas perimenoume:D
Τελευταία επεξεργασία από redhead (26-06-2008 19:20:15)
Εκτός σύνδεσης
Me to coping ti tha ginei? to xisan? vovoura esi eisai? kouros
Εκτός σύνδεσης
Hey,
The park looks pretty sweet! Vazo sto programa mou na to episkefto opos dipote... excuse my spelling in Greek... eimai 'noob' when it comes to writting greek...
PEACE
Εκτός σύνδεσης
ela niko.o sarakis eimai re.to coping pou les ti einai?pados an enoeis solines stis goneies den nomizw na ginei kati parapano mallon apo edw kai pera oti kanoume tha to kanoume emeis.perissotera nea gia to parko fotos apo patinia sto parko klp tha exete mesa stis epomenes meres...
Εκτός σύνδεσης
A nai eprepe na to katalavo apo to redhead! nai re to coping einai o solinas sthn akrh. ma ayto prepi na xistei, kai episis se arketa simia exi tsimenta pano , pos na ginei grind eki? prepi na to xisoume!
Εκτός σύνδεσης
Nai ontos gamaei re ante alh mia episkepsh den vlaptei!!!
(Dimos LArisa)
Εκτός σύνδεσης
to skate park gamei..sumfwnw me ton filo kmou mitso..pws to box einai ligo mikro..alla to upoloipo spernei.. !vrwmwturia suntoma erxomai me kids gia skate ekei pera...frontiste na exei tenta gt tha skaskoume.. !
Εκτός σύνδεσης
Prepi na kanonisoume mesa ston aygousto session sto parko otan tha eimaste tour
Εκτός σύνδεσης
parte kranos osoi einai na pate...egw xtes strabouliksa kai podi kai xeri...to pio danger parko..... !

Εκτός σύνδεσης
kouro lambros edo...pote lete gia tour...??ego de dikeoume adi ala i larisa ine koda i an ertgete edo...gamaei to skatepark ala heli rails aop oti blepo...bravo kai syeah sto l.a....xeretismata se olous tous kargiolides...
Εκτός σύνδεσης
den xero ti tha pezi me tour telika alla leme gia kana 4hmero larisa volo na ginei panikos!
Εκτός σύνδεσης
gamatoskatepark......prepei na perasw kamia fora apo kei...mias kai menw trikala/////

Εκτός σύνδεσης